Home
   
 
4THEMAX meets Willeke Alberti PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
donderdag 18 januari 2007

Gisteren is 4THEMAX vereerd met het bezoek van Willeke Alberti tijdens de repetitie van 4THEMAX. Willeke, die bezig is met een tournee om haar 50-jarig jubileum te vieren, trad gisterenavond op in Theater en Congrecentrum De Nobelaer.

Voorafgaand aan haar optreden wandelde ze even de repetitieruimte binnen om te kijken en ook vooral te luisteren naar de sound van 4THEMAX. Zij was erg te spreken over de samenzang.

Vanzelfsprekend waren de deelnemers erg verrast, dat een grootheid als Willeke Alberti 'zomaar' naar hun kwam luisteren. Professioneel als ze al bezig zijn, lieten zij zich echter niet van de wijs brengen en zongen vol overgave speciaal voor haar één van de nummers die op het repertoire van 4THEMAX staat.

Dat ze erg gecharmeerd was van 4THEMAX bleek destemeer toen ze in haar eigen pauze nogmaals kwam kijken, terwijl de deelnemers een nummer aan het zingen waren. Wederom was Willeke één en al lof.

Onze eigen fotograaf Barbara Verhagen was natuurlijk ook aanwezig. Binnenkort zullen er dan ook ook foto's op deze site van deze ontmoeting verschijnen.

Na afloop heeft Peter Mul, de muzikaal leider en organisator van 4THEMAX, nog even met Willeke gesproken. Zij gaf hem aan, dat ze het project graag wil blijven volgen.

De repetitie werd gisteren ook voor het eerst bijgewoond door een select gezelschap van familie c.q. partners. Uit de gelukkig kritische reacties valt te lezen dat 4THEMAX zeer goed op weg is.

Er zullen nog meer repetities komen, waarbij ook de vrienden en vriendinnen van 4THEMAX de gelegenheid krijgen om te 'snuiven' aan 4THEMAX.

Laatst geupdate op ( donderdag 08 maart 2007 )
 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007