Home
   
 
4THEMAX steunt Sunday Foundation PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
zaterdag 11 augustus 2007


4THEMAX steunt de Sunday Foundation


Sierra Leone is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot ‘slechtste plek op aarde’. Elf jaar bloedige burgeroorlog heeft het West-Afrikaanse land veranderd in een onthutsende chaos. ‘Salone’ is met een gemiddeld jaarinkomen van 225 dollar het allerarmste land ter wereld, 70 procent leeft in armoede, de gemiddelde levensverwachting is 34.1 jaar en één op de drie kinderen wordt niet ouder dan 5. Complete dorpen wonen op vuilnisbelten.... Het land kent onwaarschijnlijk veel problemen, waar zij op eigen kracht niet uitkomen.


Wordt donateur


Word nu donateur van de Sunday Foundation!

Wilt u de Sunday Foundation steunen, doneer dan een gift naar bankrekeningnummer 67.00.06.017 van de ING Bank te Rotterdam. Of word donateur! U machtigt de Sunday Foundation dan om periodiek een bedrag van uw rekening af te schrijven. U ontvangt dan automatisch de Sunday Foundation digitale nieuwsbrief.

Omdat de Sunday Foundation volledig uit vrijwilligers bestaat, komt uw gift voor 100% ten goede aan het goede doel. Via de site van de Sunday Foundation kunt u een automatische machtiging invullen.De Sunday Foundation 


Sander de Kramer / Sunday Foundation


De Sunday Foundation is een initiatief van schrijver, journalist en columnist Sander de Kramer.

De zeer bevlogen en geëngageerde Rotterdammer werd bekend als oprichter en hoofdredacteur van diverse straatkranten in Nederland. Hierin schreef hij veel over, wat hij noemt, ‘vergeten plekken’ in de wereld. Plekken waar zich schrijnende, ontoelaatbare of zelfs onmenselijke dingen afspelen, maar die om één of andere reden geen of weinig internationale aandacht krijgen. Plekken waar mensen in nood verkeren, maar waar niets aan gedaan wordt.

De Kramer vindt dat onverteerbaar. Daarom is hij, met een groep gelijkgestemden waaronder artsen en geëngageerde ondernemers, de Sunday Foundation gestart.

De Sunday Foundation, die volledig bestaat uit vrijwilligers, biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. De stichting zet op de slechtste plekken ter wereld projecten op om de ergste nood te lenigen. Projecten van hoop. En, als het aan de medewerkers van de Sunday Foundation ligt, een hoop projecten!

Laatst geupdate op ( donderdag 11 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007