Home
   
 
Nuts! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
dinsdag 02 oktober 2007

Nuts! 
Nuts!

zingt 5 stemmige A-capella moderne muziek onder leiding van Rudy Pijfers (tenor). De andere leden zijn Ellen vd Ros (alt), Nellie Slooter (alt), Peter Ermens (bas) en Wilma Boom (sopraan).

De afgelopen 2,5 jaar heeft NUTS! diverse optredens verzorgd op podia variërend van de Bredase Grote Kerk, het Etten-Leurse Trouwkerkje tot de opening van een kunstexpositie.

Omdat Peter en Wilma, harmonieus, de groep gaan verlaten, vraagt NUTS!  bassen en sopranen om contact op te nemen met Ellen (06-54284330) of een e-mailtje te sturen naar vocalgroupnuts@hotmail.com.  De repetities zijn op de dinsdagavond. Noodzakelijke vereisten: een grote dosis enthousiasme en enige ervaring met het zingen van meerstemmige muziekstukken.

Laatst geupdate op ( woensdag 03 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007