Home
   
 
Concert 4THEMAX geslaagd PDF Afdrukken E-mail


Het concert van afgelopen 5 oktober in de evenementenhal van Theater De Nobelaer is geslaagd. Na een jaar van hard werken mocht het resultaat er zijn. De nummers spetterde van het podium, ondersteund door een fantastische band, een flitsende lichtshow en een goede geluidstechniek van Idak BV te Etten-Leur.

De bezoekers waren verrast door het resultaat. Velen wisten niet wat ze konden verwachten, maar de zaal bruiste van enthousiasme. Vele nummers werden begeleid door dansende en klappende toeschouwers. De rustige nummers kregen de zaal ook stil. Menig traantje biggelde bij de gevoelige passages.


Met recht een concert van formaat te noemen. Het concert is door een professioneel team met drie camera's vastgelegd en zal binnenkort ook uitgebracht worden op DVD. Wil je een exemplaar hiervan ontvangen met ook nog eens exclusief bonus materiaal van repetities en fotomateriaal van het afgelopen jaar, dan kun je, je nu alvast aanmelden via dvd@4themax.nl  Vermeld in je e-mailtje, je naam, adres, postcode en woonplaats en je telefoonnummer.

De DVD kost slechts Euro 17,99 per stuk. Koop je de DVD per 5 stuks, dan is de prijs Euro 17,09. Voor geregistreerde bezoekers van de 4THEMAX site kost de DVD EURO 17,- per stuk. 

Met deze DVD haal je een mooi juweeltje in huis van regionaal muziektalent met mondiale uitstraling.

Helaas kon Twarres niet aanwezig zijn. Mirjam had al enige tijd last van haar verstandskies. Vrijdag bleek echter dat pijnstillers niet meer afdoende waren en dat de verstandskies acuut verwijderd moest worden. Vanzelfsprekend betreurt Twarres de afzegging..Foto's


NoTess

Image


Nuts

Image


4THEMAX

Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image

 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007