Home
   
 
Adam PDF Afdrukken E-mail

 

 Adam


Ik ben Adam van Dongen, 22 jaar oud. Als sinds mijn 8e ben ik op verschillende manieren met muziek bezig. Ik ben begonnen in het plaatselijke kinderkoortje toen ik in groep 4 zat en heb hierbij ook een aantal solo's mogen doen.

Vanaf groep 6 heb ik ook meegedaan met de jaarlijkse eindejaars musical op school. Toen ik te oud geworden was voor het kinderkoortje ben ik doorgestroomd naar het jongeren koor en ben ik begonnen met keyboard lessen.

Op de middelbare school ben ik ook begonnen met stijldansen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Keyboard spelen doe ik inmiddels niet meer, maar ik zing nog steeds met veel plezier bij De Tempeliers.

Op de middelbare school ben ik ook met IT in aanraking gekomen en dit heeft geleid tot de oprichting van een van de grootste songteksten websites van Nederland (www.songteksten.net). Het succes van deze site in combinatie met mijn ondernemende instelling, heeft er ook toe geleid dat ik sinds een jaar met success met mijn eigen bedrijf bezig ben.

Ik heb nu iets meer dan een jaar zangles, en heb in die periode ontzettend veel bijgeleerd. Ik hoop met 4THEMAX nog een stap voorwaarts te kunnen maken op zanggebied.

Adam

 

 
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007