Home
   
 
Helma PDF Afdrukken E-mail

 

 Image


Hoi, ik ben Helma van Loon, 27 jaar en woon in Roosendaal.

Muziek, eigenlijk met name zingen heeft eigenlijk altijd al wel een rol gespeeld in mijn leven. Toen ik klein was begon ik in het kerkkoortje, dat was zo'n beetje traditie bij ons in het dorp. Bijna iedereen van de klas ging er toen heen. Daar zat je dan bij tot je naar "de grote school" ging, want dan was je daar ineens te oud voor.

Op de middelbare school deed ik zelf minder met muziek, maar muziek heeft me wel altijd kunnen raken. Ik heb thuis altijd muziek op staan. Ik heb een brede muzieksmaak, maar vind vaak rustige nummers met een akoestische
gitaar erin erg mooi.

Op latere leeftijd, ik denk dat ik een jaar of 24 was, heb ik zelf eigenlijk het zingen pas serieus opgepakt. Een vriendin van me zat op zangles en ik werd er toen zelf ook wel nieuwsgierig naar. Ik vroeg aan die zanglerares of ik een keertje proef mocht zingen en of ik een zangstem had. Het antwoord was ja. Ik ben toen meteen zanglessen gaan nemen.

Inmiddels ben ik 27 en heb ik ook anderhalf jaar in een bandje gezeten. Ondanks dat we niet veel optredens hadden, heb ik er wel heel veel van geleerd. Het is heel leuk dat iedereen "zijn ding doet" binnen de band en dat je er dan met zijn allen iets moois van kunt maken.Toch ben ik er vrij recent uitgestapt. Ik had zelf het gevoel dat het tijd
was om weer verder te groeien en weer nieuwe dingen te leren.

Toen kwam 4themax op mijn pad. Een ontzettend leerzaam project zoals ik op de website heb gelezen. Ik heb
er ontzettend veel zin in en we gaan 4THEMAX met zijn allen!!

En natuurlijk wel komen kijken hè, op 5 oktober 2007!

Groetjes Helma

 
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007