Home
   
 
Inge PDF Afdrukken E-mail

 

 Image


Mijn naam is Inge van de Meeberg en ik ben op 29 november 1982 geboren. Ik heb 2 oudere zussen.

Op de basisschool wilde ik altijd al iets anders doen dan dat iedereen al deed. Zo heb ik eerst een tijdje op kunstzwemmen gezeten, maar dat beviel niet zo. Daarna ben ik lid geworden van een jeugdcircus. Ik heb daar een heleboel dingen geleerd. Zo deed ik aan eenwielfietsen, koorddansen, rolbalans (een metalen rol met een houden planje erop) vuurspugen, jongleren, etc. Regelmatig hadden we ook optredens en daar heb ik ook een hoop van geleerd.

Na mijn VWO ben ik naar de pabo gegaan, omdat ik er zeker van was dat ik schooljuffrouw wilde worden. Toen ik eenmaal een tijdje aan deze opleiding bezig was, kwam ik er achter dat het helemaal niks voor mij bleek te zijn. Ik had het me heel anders voorgesteld. Ik koos er dus voor om te stoppen met deze studie en eerst even te gaan werken om erachter te komen wat ik dan wel zou willen doen.

Ik woonde op dat moment in Rotterdam met mijn vriend. Ik heb daar toen 1,5 jaar gewerkt bij een drogist. Toen ze mensen zochten om op te treden op het landelijke personeelsfeest, twijfelde ik geen moment en heb ik me opgegeven. Naast een aantal groepsnummers heb ik toen, samen met 2 andere meiden, het nummer "Big Spender" gezongen. Dit was ontzettend leuk.

In september 2005 zijn we weer terug verhuist naar Brabant. Terug naar Oudenbosch, weer lekker dicht bij de familie.

Nu werk ik fulltime bij een autowerkplaats in Oudenbosch. Ik doe daar de administratie en verzorg de reclame.

Nog steeds denk ik er soms over na om nog een studie te gaan volgen, maar ik ben er nog niet achter welke. Ik weet wel dat ik iets zou kiezen waarin ik mijn creativiteit kwijt zou kunnen.

Ik ben in een hoop dingen een typische vrouw. Zo heb ik veel te veel kleding en schoenen (en nog niet genoeg...) En ben ik een echte ekster wat sieraden betreft. Sinds een tijdje maak ik ook mijn eigen sieraden. Een enorm leuke hobby.

Daarnaast heb ik als hobby om als model te poseren. Ondertussen heb ik al meerdere fotoshoots gedaan, heb ik al een paar modeshows gelopen en heb ik een aantal figuratierollen gehad. Ik heb ook een eigen site hiervoor opgezet: www.ingevdmeeberg.nl

Van al deze hobbies steekt toch mijn liefde voor zang er met kop en schouders boven uit. Als klein meisje stond ik al vaak met een haarborstel als microfoon of een zelfgemaakte microfoon van een lege toiletrol en een prop papier daarop te zingen en te playbacken. Ik droomde er stiekem van om wereldberoemd te worden. Jammer genoeg heb ik nooit muziek- of zangles gehad. Ik heb mezelf wel aangeleerd om noten te lezen. Het gaat niet zo snel, maar ik kan ze ontcijferen. Ook zing ik zelf erg vaak. Ik heb 2 ordners vol met songteksten die ik er dan bij pak. Ik kan daarin ook vaak mijn energie en mijn gevoel kwijt.

Ik heb me opgegeven voor 4THEMAX, omdat ik deze kans niet zomaar kon laten liggen. Ik ben dan ook hartstikke blij, dat mij deze kans gegund wordt. Ik ga er daarom alles aan doen om te laten zien dat ik het kan en samen gaan we er een wervelend concert van maken!

xxx
Inge

 
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007