Home
   
 
Melissa PDF Afdrukken E-mail

 

 Image


Ik ben Melissa van Rijswijk, 22 jaar. Woon sinds kort op mijn zelf (ongeveer half jaartje) in de binnenstad van Bergen op Zoom in een klein appartementje. Ben werkzaam op een advocatenkantoor als secretaresse.

Wat mijn ervaring is:

Van jongs af aan ben ik altijd met muziek bezig geweest. Met mijn cassetterecorder, wat ik kreeg voor mijn 4e verjaardag, zong ik al mee met een microfoon. Later heb ik ook met Telekids hier in Bergen op Zoom opgetreden. Dat was nog niet live, maar ja een begin moet er zijn.

Vanaf ongeveer mijn 9e jaar ben ik AMV-lessen gaan volgen. Het tweede jaar van de AMV-les ben ik begonnen met Alt-saxofoon te bespelen. Via de muziekschool heb ik Diploma A, B en C behaald. En drie jaar zangles gehad op de muziekschool en daar mijn Diploma A behaald. En verder heb ik ook nog op Jazzballet en Streetdance gezeten. En de afgelopen jaren heb ik aan verschillende muziekprojecten meegedaan in de regio Bergen op Zoom.

Mijn drive om aan 4themax mee te doen:

Dit is een kans om nog verder door te groeien in de muziek onder begeleiding van jullie. En met een groep zingen daar ben ik heel erg benieuwd naar. De eerste keer was hartstikke leuk! Heb er heel veel zin in!!

Groetjes,

Melissa

 
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007