Home
   
 
Eerste aanmeldingen komen binnen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
zondag 25 juni 2006

Sinds het verschijnen van het artikel in De Bode van afgelopen zondag 18 juni zijn er al enige aanmeldingen binnengekomen. Tevens is er belangstellend geïnformeerd naar het project.

Ondertussen zijn er contacten gelegd met een aantal arrangeurs en zijn de eerste mogelijkheden van arrangementen al doorgenomen. Ook is er contact gelegd met Margriet Eshuijs en zijn de mogelijkheden verkend voor het verzorgen van een masterclass door haar.

Tevens heeft er een verkennend gesprek plaatsgevonden met Joep Schreuder van TV&CO i.v.m. het volgen van de deelnemers gedurende de loop van het project. Juist door de frisse multi-channel marketing strategie van TV&CO, nl. het aanbieden van programma's via televisie, teletekst, kabelkrant èn internet zien wij in hun een ideale partner om de unieke formule van 4THEMAX ook voor het hedendaagse multi-channel kijkerspubliek breed toegankelijk te maken.

De vakantie staat voor de deur. Voor 4THEMAX geen reden om stil te staan er valt nog genoeg te doen!

 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007