Home
   
 
Auditie 16 september PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter   
vrijdag 15 september 2006

Morgen is de auditie voor 4THEMAX, project 2007. Wat begon als een idee, is in een rap tempo uitgegroeid tot een project. Een zangcoach is gevonden, een choreograaf en natuurlijk niet te vergeten arrangeurs. In de persoon van Bufi Duberman is een fijne partner gevonden. Door haar kennis en ervaring zullen de deelnemers kunnen 'ruiken' aan de 'grote' artiestenwereld

In de diverse media is er ruimschoots aandacht besteed aan het project. Diverse artikelen in de media van West-Brabant hebben 4THEMAX al snel een bekende naam doen worden.

Morgen is dan de auditie in Theater Congrescentrum De Nobelaer. De auditanten hebben, als het goed is, zich de laatste dagen in 'Heaven' gevoeld, want dit is het nummer dat zij ingestudeerd hebben voor het zanggedeelte van de auditie. Maar beter is het om tijdens de auditie met de beide benen op de grond te staan.

4THEMAX wil alvast alle auditanten veel succes wensen!

Laatst geupdate op ( donderdag 03 mei 2007 )
 
< Vorige   Volgende >
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007